Home


Grafisch ontwerp
Uw website, logo, huisstijl of visitekaartje laat zien wie u bent, welke kracht uw bedrijf bezit en moet gevoelsmatig passen bij u en uw bedrijf. JantyDesign maakt van al die kenmerken een mooi design. Grafisch ontwerpen vanuit gevoel en verhaal en op zoek naar de kracht. Dat is JantyDesign in een paar woorden.
Ga naar Werkwijze


Zakelijke uitingen en persoonlijk drukwerk
JantyDesign vertaalt uw verhaal naar grafische vormgeving. Dat geldt niet alleen voor websites, logo's, visitekaartjes en banners. Janty brengt ook persoonlijk drukwerk tot leven, zoals unieke geboortekaartjes of uitnodigingen voor uw bruiloft.
Ontdek Janty's ontwerpen


Lokaal betrokken
JantyDesign is gevestigd in Rhederveld in Oost-Groningen. Janty voelt zich verbonden met de regio en wil graag iets betekenen voor het platteland. Daarom werkt JantyDesign met veel plezier voor de Vlagtwedder Landbouwbeurs, Westerwolde BIZ, LEADER Oost-Groningen én diverse lokale ondernemers. Daarnaast is Janty lid van de Steungroep Westerwolde, onderdeel van LEADER, om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het gebied. Natuurlijk werkt Janty ook buiten Westerwolde, zoals Stadskanaal, Winschoten en Groningen. Lees meer over JantyDesign  Vormgeving voor de 10e editie van Pura Vida!

Voor de tiende editie van Pura Vida, waar het NNO in samenwerking met Eric Corton, Tim Akkerman en Tim Knol een 'symphonic tribute' aan The Rolling Stones speelden, mocht Janty de vormgeving verzorgen.  bekijk meer


Powered by webXpress